Energetické tabulky potravin - Maso, ryby

Potravina Energie (kJ) Bílkoviny (g) Tuky (g) Sacharidy (g) Vláknina (g) Cholesterol (mg) Glykemický index
Bažant 480 22,6 2,5 0,4 0 80 0
Bílá klobása 890 11,2 14,3 9,8 0 47 0
Čabajka 2190 22,7 47,9 0 0 110 0
Debrecínka 1130 20,7 20,8 0,1 0 140 0
Dršťky 390 19 2 0 0 95 0
Filé z tresky 300 16,2 0,6 0,1 0 50 0
Fit párky (Procházka) 1390 1390 15 1,7 1220 0 nízký
Gothajský 1820 12,2 42,7 0,1 0 85 0
Hovězí kližka 640 20 8,1 0 0 65 0
Hovězí maso přední 960 18 17,5 0 0 60 0
Hovězí maso zadní 760 19,2 11,7 0 0 67 0
Hovězí svíčková 620 20 7,4 0 0 63 0
Husa (průměr) 1470 14,5 32,5 0,2 0 65 0
Husí prsa 580 15,4 8,4 0,2 0 60 0
Játra drůbeží 570 22,9 4,5 1,2 0 200 0
Játra hovězí 540 19 3,9 4,5 0 270 nízký
Játra vepřová 550 20,6 4,8 1,5 0 300 nízký
Jazyk hovězí 790 16 13,7 0,1 0 140 0
Jehněčí (průměr) 1140 20,4 22,6 0,1 0 77 0
Jelítka 1240 16,2 19,7 13,3 0 97 nízký
Jitrnice 1160 14,6 18,5 12,8 0 105 nízký
Kabanos 1230 12,8 26,3 1,8 0 79 nízký
Kachna (průměr) 1610 12,4 37,2 0,2 0 75 0
Kapr 530 17,5 6,1 0,1 0 70 0
Kaviár 1010 26,1 15,5 0 0 490 0
Klokan 430 20 2 0 460 0 0
Koňské (průměr) 610 20,6 6,7 0,6 600 0 0
Krab 400 18,5 1,5 1,5 310 0 nízký
Králičí (průměr) 680 19,7 9,2 0,3 0 65 0
Krůta (průměr) 550 21,9 4,7 0,2 0 82 0
Krůtí paštika (Veselá pastýřka) 1600 12 35 9 1290 0 -
Krůtí prsa 450 24,1 1 0 0 60 0
Krůtí trvanlivá klobása (Intergal) 1600 15 35 2 1160 0 -
Kuře (průměr) 520 21,6 4 0,4 0 75 0
Kuřecí prsa 430 23,3 0,9 0,4 0 70 0
Kuřecí prsní šunka (Xaverov) 410 14 4 1,5 1200 0 nízký
Ledvinky hovězí, vepřové 450 15 4,5 0,5 0 400 0
Losos ve vlastní šťávě 650 23 7 0 0 60 0
Lovecký 1090 28,9 37,2 0,2 0 85 0
Luncheonmeat drůbeží 560 8,9 8,5 5,1 1410 0 nízký
Makrela 700 18,2 10,5 0,1 0 50 0
Makrela uzená 1060 23,3 17,7 0,1 0 70 0
Métský 1480 15,1 28,3 0 0 76 0
Mleté maso na sekanou 1390 16,1 29,7 0 0 65 0
Mortadela 1420 12,4 32,8 0 0 92 0
Paprikový 1690 17,6 36,8 0,2 0 85 0
Paprikový mini (Integral) 1740 15 40 1 1840 0 0
Párky (průměr) 1210 14 25 1 0 85 nízký
Paštika játrová 1800 12 41 1,5 0 169 nízký
Paštika Majka (Hamé) 860 6,5 19,6 0,4 1300 0 0
Pečená masová sekaná (Ravy) 580 10 15 2 1110 0 -
Pstruh 500 19,7 4,6 0,1 0 55 0
Robi, Tomi 520 10 1 10 400 0 nízký
Sardinky v oleji 1050 21,5 17,8 1,2 0 140 nízký
Sardinky v tomatě 530 12,9 6,3 4,4 2560 0 nízký
Skopové (průměr) 1010 17,1 19 0 0 72 0
Slávky 220 9,8 1,3 0 0 110 0
Sleď 770 17,7 12,5 0,1 0 85 0
Slepice (průměr) 520 22,4 3,6 0,2 0 65 0
Srnčí hřbet 520 22,6 3,6 0,4 0 85 0
Srnčí kýta 430 22,1 1,5 0,4 0 70 0
Špek 3330 2,9 89 0 0 85 0
Špekáčky 1360 11 30,3 2 0 75 nízký
Šunka (průměr) 900 21,4 12,8 0 0 55 0
Šunka krůtí 420 18 2 0 0 53 0
Šunka v plechu 800 20 10,7 0 670 0 0
Šunkový 800 16,8 13,6 0,1 0 70 0
Telecí bok 930 25,4 13,2 0 0 63 0
Telecí hrudí 900 18,2 15,6 0 0 65 0
Telecí kýta na řízky 580 20,8 6,1 0 0 65 0
Tlačenka drůbeží 740 17,9 11,9 0,1 1190 0 0
Tlačenka světlá 1260 13,7 27,1 0,7 0 90 0
Tlačenka tmavá 1330 15,1 28,5 0,1 0 115 0
Točený 1030 14,6 20 2,2 0 80 nízký
Točený drůbeží 1200 14 25 1 0 75 nízký
Tofu karbanátky (Sunfood) 850 14,2 10,1 13,8 750 0 nízký
Tuňák 660 22,1 7,8 0,1 0 42 0
Tuňák v oleji 830 21 12 0,1 0 42 0
Tuňák ve vlastní šťávě 460 21 1 0 0 42 0
Turistický 1700 19 37 0 0 85 0
Uherský 2060 25 43 0 0 85 0
Uzená krkovice 1830 17,3 40 0 0 100 0
Uzená krůtí prsa 470 20 5 1 1110 0 0
Uzený bok 2470 10,3 61 0 0 100 0
Vepřová krkovice 1200 15,4 25 0 0 67 0
Vepřová kýta na řízky 850 18,2 14,2 0 0 60 0
Vepřové libové 1000 18,2 18,2 0 0 64 0
Vepřové prorostlé 1440 14,3 31,7 0 0 70 0
Vepřové tučné 1990 11,9 47 0 0 76 0
Vysočina 1930 19,3 42,6 0 1060 0 0
Zavináč 760 11,7 12,3 5,7 11 1790 nízký

Zpět na seznam kategorií potravin