Energetické tabulky potravin - Sýry, vejce

Potravina Energie (kJ) Bílkoviny (g) Tuky (g) Sacharidy (g) Vláknina (g) Cholesterol (mg) Glykemický index
1 vejce celé (60 g) 340 7,6 6,6 0,8 0 290 0
Apetito - 26% t. v suš. 600 18,6 6,4 2,4 0 20 nízký
Apetito - 58% t. v suš. 1540 11 33,5 2,3 0 70 nízký
Balkán - 30% t. v suš. 980 11,8 20 1 0 46 nízký
Bílek - 1 kus 70 3 0,2 0,5 0 0 0
Blaťácké zlato - 50% t. v suš. 1340 25 23 2,4 0 35 nízký
Brie Reverend - 60% t.v suš. 1490 19 31,5 0 0 68 0
Brynza - 50% t. v suš. 1280 19,9 25 1,6 0 54 nízký
Buko natural - 70% t. v suš. 1180 8 27 2,5 0 60 nízký
Camembert - 30% t. v suš. 900 23,5 13,5 0 0 38 0
Camembert - 60% t. v suš. 1560 17,9 34 0 0 90 0
Cottage (Madeta) - 20% t. v suš. 460 13 5 4 0 17 -
Čedar - 50% t. v suš. 1670 25,3 30 2,9 0 88 nízký
Eidam - 20% t. v suš. 900 30 10 3 0 33 nízký
Eidam - 30% t. v suš. 1100 30,3 14 1,4 0 35 nízký
Eidam - 45% t. v suš. 1460 26 26,1 1 0 55 0
Ementál - 45% t. v suš. 1620 28,2 28,4 2,3 0 60 nízký
Gervais (Danone) 940 7 20 5 0 46 nízký
Gouda - 30% t. v suš. 1030 26 14 1 0 35 0
Gouda - 40% t. v suš. 1240 24,5 23 0 0 52 0
Hermelín - 45% t. v suš. 1490 20,1 21,8 1,4 0 46 0
Krémový sýr nízkot. v tubě Salix - 20% t. v suš. 440 10,4 6 2,6 0 15 -
Leerdammer tavený sýr - 45% t. v suš. 1020 18,1 18,8 0 0 45 -
Lučina - 70% t. v suš. 1220 11 27 1 0 60 0
Lučina linie - 40% t. v suš. 630 12,1 10 2,8 0 33 nízký
Lučina se salámem Herkules - 70% t. v suš. 1250 9,5 28 2,5 1890 0 -
Madeland - 30% t. v suš. 1100 27 16 1 0 37 nízký
Madeland - 45% t. v suš. 1400 27 25 1 0 65 nízký
Maratonec - 63% t. v suš. 1330 11,1 29,5 2,6 0 75 nízký
Moravavský bochník - 45 % t. v suš. 1430 24,8 28 2 0 85 -
Mozzarela (Italat) - 45% t. v suš. 1010 14,6 20 1,1 0 46 nízký
Niva - 50% t. v suš. 1550 20,7 27 1,4 0 105 nízký
Olomoucké tvarůžky - 34% t.v suš. 560 29,7 0,8 2 0 5 nízký
Oštiepok - 50% t.v suš. 1530 21,4 29,7 3,3 0 88 nízký
Parmezán - 25% t. v suš. 1560 35,6 25,8 0 0 68 0
Ricotta 850 15 15 1 0 57 nízký
Romadur - 20% t. v suš. 740 23,6 8,3 2,5 0 30 nízký
Romadur - 40% t. v suš. 1000 18 17 2 0 60 nízký
Roquefort - 50% t.v suš. 1580 21,5 30,6 0 0 75 0
Sedlčanský vltavín (Povltavské mlékárny) - 55% t. v suš. 1470 20 31 2 0 75 -
Stříbrňák - 30% t. v suš. 850 25 11,5 0 0 35 nízký
Sýr krevetový v tubě (Kavli) - 38% t. v suš. 850 14 16 0 0 5 -
Sýr nízkotučný (Kavli) - 24% t. v suš. 570 15 7 0 0 2 -
Sýr se salámem v tubě (Kavli)- 45% t. v suš. 920 15 18 0 870 0 -
Tartare s česnekem a bylinkami (Povlt. Mlékárny) - 48% t. v suš. 1450 9,5 25 1,5 0 54 -
Tavený sýr kapiový s česnekem (Želetava) - 40% t. v suš. 890 14,5 16,5 2 0 37 -
Tofu narutal (Sunfood) 470 15,5 2,4 6,9 600 0 nízký
Tomík pomazánkový sýr - 50% t. v suš. 1350 13,5 29 3,9 0 60 -
Tylžský - 20% t. v suš. 950 28 12 1 0 35 nízký
Vajahit (v množství 1 vejce) 160 1 0,8 6,8 0 1 nízký
Veselá kráva - 50% t. v suš. 1220 10 26 5 0 60 -
Veselá kráva Kiri - 70% t. v suš. 1370 9 32 2 0 70 -
Veselá kráva štíhlá - 28% t. v suš. 730 15 10,5 5 0 35 -
Vital tavený sýr s kořenovou zeleninou - 26% t. v suš. 680 25 6 1 0 20 -
Želetavský nízkotučný sýr FIT - 29% t. v suš. 580 16,5 7 1 0 20 -
Žloutek - 1 kus 270 4,6 6,4 0,3 0 290 0

Zpět na seznam kategorií potravin