Celerové hranolky

1 menší celer, 100 g bílého jogurtu, 100 g žampionů, 1 menší cibule, 1 lžíce hladké celozrnné mouky, 1 lžíce krystalového cukru, 1 lžička citrónové šťávy, pepř, sůl, majoránka, olivový olej

Jemně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném oleji. Přidáme na hranolky nakrájený celer a osmahneme dozlatova. Přisypeme plátky žampionů, osolíme, opepříme, osladíme a okořeníme majoránkou. Krátce orestujeme a vmícháme jogurt, v kterém jsme rozkvedlali mouku. Povaříme, dokud pokrm mírně nezhoustne a nakonec ho ochutíme citrónovou šťávou.

Porce:2
Doba přípravy:20 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:

Podobné recepty: