Celozrnné sušenky

300 g celozrnné špaldové mouky 50 g ovesných vloček 80 g loupaných mandlí 2 lžíce olivového oleje 2 polévkové lžíce medu estragon fenykl mořská sůl

Mouku smícháme olejem a medem, rozmícháme společně se špetkou soli, trochou koření (s estragonem šetřete, má výraznou aromatickou chuť) a rozmixovanou směsí mandlí a vloček. Uhněteme těsto, z něj vytvoříme hrudky (může být i jakákoli forma), které vložíme na plech vymazaný olivovým olejem nebo vyložený pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě (200 °C). Sušenky mají střední glykemický index a výborně se hodí k běžné stravě!

Porce:20
Doba přípravy:50 minut
Bílkoviny:1 g
Sacharidy:10 g
Tuky:

Podobné recepty: