Chili con carne

1 červená paprika 1 žlutá paprika 200g rajčat 2 šalotky 1 mrkev 1 stroužek česneku 250g mletého masa 2 lžíce olivového oleje 1 lžíce rajského protlaku špetka oregana 200g sterilovaných fazolí pepř, sůl 200g cizrny v plechovce 250ml zeleninového vývaru

Mrkev, šalotku, česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Červenou a žlutou papriku nakrájíme na kostičky. Rajčata nakrájíme na čtvtiny. Na rozpáleném oleji osmažíme mleté maso, přidáme šalotku, papriku, mrkev a česnek, rajský protlak a vše krátce orestujeme. Přilijeme vývar, přidáme rajčata a sušené oregano. Na mírném ohni vaříme 10 minut. Necháme si okapat fazole a cizrnu, vmícháme do směsi v pánvi a vaříme 10 minut. Směs osolíme, opepříme a posypeme petrželkou. Jako přílohu podáváme rýži.

Porce:4
Doba přípravy:55 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky: