Drůbeží koktejl

800 g drůbežího masa vařeného (pečeného), 300 g bílého jogurtu, 300 g kečupu, 50 g višní, 150 ml pomerančové šťávy, 30 g soli, 300 g očištěného hlávkového salátu, 100 ml koňaku (brandy), 300 ml smetany ke šlehání 33 %, 50 g petrželové natě, 2 g bílého mletého pepře, 2 g kari koření

Na nudle nakrájený hlávkový salát dáme do 2/3 poháru, přidáme na kostičky nakrájené drůbeží maso. Vše přelijeme koktejlovou majonézou, připravenou smícháním bílého jogurtu, kečupu, koňaku, kari koření, bílého pepře a pomerančové šťávy. Pohár zdobíme šlehačkou a větším kouskem drůbežího masa (prsíčka), višní a zelenou petrželkou. Necháme dobře vychladit.

Porce:
Doba přípravy:45 min
Bílkoviny:179 g
Sacharidy:104 g
Tuky:115 g

Podobné recepty: