Dušené zelí s jehněčími kuličkami

700 g čínského zelí 1 čajové lžičky fenyklu na špičku nože umletého kmínu 1 čajové lžičky koriandru na špičku nože umletého kardamomu 350 g umletého jehněčího masa 1 stroužek česneku muškátový oříšek 100g cibule čerstvá petržel 1 vejce 1 odměrka proteinu sůl pepř olivový olej

Zelí nakrájíme na proužky. V hmoždíři rozdrtíme fenykl s koriandrem, přidáme umletý kmín, kardamom a vše dobře promícháme. Rozdrtíme česnek a v misce smícháme s jemně nakrájenou cibulí, petrželkou, vajíčkem, proteinem, umletým masem, solí a pepřem, jemně dochutíme nastrouhaným muškátovým oříškem. Z hmoty utvoříme kuličky, které opečeme v oleji. Čínské zelí smícháme s kořením a dusíme na olivovém oleji.

Porce:4
Doba přípravy:20 minut
Bílkoviny:10 g
Sacharidy:6 g
Tuky:

Podobné recepty: