Kachna se zeleným hráškem

4 kachní stehýnka, sůl, pepř, drcený kmín, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžička vegety, 250 g mražených perlových cibulek, 300 g mraženého hrášku, 50 g nakrájené slaniny

Kachní maso osolíme, opepříme, okmínujeme a opečeme na pánvi ze všech stran. Přendáme do pekáčku, ochutíme vedetou, podlijeme vodou a pečeme v troubě. Zmrazené cibulky a hráček necháme povolit. Na pánvi zpěníme slaninu, přidáme cibulky, lehce opečeme a přidáme hrášek. Směs prohřejeme, osolíme, opepříme. Porce kachny obložíme zeleninou a podáváme s vařenými bramborami.

Porce:4
Doba přípravy:60 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:

Podobné recepty: