Karbanátky z lososa

4 krajíce toastového chleba 100 ml bílého vína 1 cibule 500 g lososa sůl estragon 1 lžíce hořčice 1 vejce 1 lžíce citronové šťávy pepř olivový olej 100 ml sójové smetany 200 ml zeleninového vývaru 1 lžíce směsi másla a mouky (1:1) 150 g tvrdého sýra

Kostičky chleba namočíme ve víně. Maso z lososa najemno posekáme, pomícháme s cibulí, chlebem, estragonem, hořčící, vejcem, citronovou šťávou, solí a pepřem. Utvoříme karbanátky a smažíme z obou stran dozlatova na olivovém oleji. Vypečenou šťávu zředíme smetanou a vývarem. Vmícháme mouku s máslem a necháme rozpustit strouhaný sýr. Přidáme estragon, osolíme, opepříme. Karbanátky rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme.

Porce:4
Doba přípravy:30 minut
Bílkoviny:15 g
Sacharidy:5 g
Tuky:

Podobné recepty: