Krůtí guláš

150 g cibule, 3 lžíce olivového oleje, 2 lžíce sladké papriky, 1/2 kg krůtí gulášové směsi, 2 lžíce ostrého kečupu, 2 stroužky česneku, 2-3 lžíce hladké celozrnné mouky na zahuštění, sůl, pepř, kmín, majoránka

Na oleji osmažíme cibulku dozlatova. Přidáme papriku a necháme ji krátince rozpustit v tuku. Přidáme maso osolené, opepřené a s kmínem a krátce orestujeme, aby se paprika nepřipálila. Přidáme kečup a podlijeme troškou horké vody. Dusíme až je maso měkké, podle potřeby přidáváme vodu. Po změknutí masa přidáme prolisovaný česnek a guláš zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Množství vody záleží na tom, kolik budeme chtít šťávy. Guláš necháme provařit a na závěr přidáme majoránku. Tu už nevaříme. Podle potřeby dosolíme.

Porce:4
Doba přípravy:50 minut
Bílkoviny:90 g
Sacharidy:83 g
Tuky:

Podobné recepty: