Krůtí medailónky na zelenině

4 krůtí řízky, sůl, pepř, 100 g rostlinného másla, 2 červené papriky, 1drobně nakrájená cibule, 150 g salátové okurky, 100 g žlutých fazolek, 100 g zelených fazolek, 125 g hub, 3 lžičky sladké papriky, 2 rajčata

Omyté a osušené řízky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpustíme 50 g másla a maso na něm dozlatova opečeme. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Nakrájíme je na silnější proužky. Cibuli drobně nasekáme. Oloupeme okurku podélně ji rozřízneme a vydlabeme jadérka. Dužninu nakrájíme na plátky. Očistíme a na menší kousky nakrájíme fazolky. Houby očistíme, větší kousky rozpůlíme. Na zbývajícím másle osmahneme zeleninu, přidáme houby, podlijeme vodou a 15 minut dusíme. Dochutíme solí, pepřem a paprikou. K zelenině přidáme maso a společně asi 5 minut dusíme. Vše rozdělíme na talíře. Omytá rajčata rozkrájíme na osminky a ozdobíme jimi pokrm. Horké podáváme.

Porce:4
Doba přípravy:50 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:

Podobné recepty: