Krůtí ragú

500 g krůtích prsou nakrájených na kostky, 1 lžíce olovového oleje, 2 nakrájené cibule, 2 nakrájené mrkve, 1 kostka drůbežího bujónu, 1 lžička provensálského koření, sůl, pepř, 4 rajčata nakrájená na drobné kostky, 125 g překrájených malých kukuřiček, 1 pórek nakrájený na kousky, 1 zelená paprika nakrájená na kostičky, nasekaná zelená petrželka

Na oleji zpěníme cibuli a mrkev, vložíme maso a opékáme až zbělí. Přidáme bujón, koření, rajčata, podlijeme vodou a dusíme asi 30 minut. Přidáme kukuřičky, pórek, papriku a vaříme doměkka. Dosolíme a vmícháme petrželku. Podáváme s těstovinami, rýží nebo bramborami.

Porce:4
Doba přípravy:50 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:

Podobné recepty: