Kuřecí prsa v alobalu

4 kuřecí prsa, 2 cibule, 8 žampiónů, 100 g nivy, 4 plátky uzeného sýra, olivový olej na potření alobalu Na marinádu: 2 lžíce oleje, 1 lžíce sójové omáčky, 2 lžičky grilovacího koření a 2 lžičky koření na kuře

Kuřecí prsa očistíme a mírně naklepeme. Připravíme marinádu z uvedených surovin. Vložíme do ní prsa a necháme alespoň 1 hodinu uležet. Připravíme si 4 kusy alobalu, jejich střed potřeme slabě olejem, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli. Na cibuli položíme plátek masa, který zasypeme pokrájenými žampiony. Na žampiony rozdrobíme kousek nivy. Vše zabalíme do alobalu do tvaru měšce, dáme na pekáček a 45 minut pečeme na 200 stupňů. Po 45 minutách nahoře rozevřeme alobal a na maso se žampiony dáme plátek uzeného sýra, vše vrátíme do trouby a pod grilem ještě 10-15 minut dopékáme. Příloha: Hranolky, brambory, tatarka

Porce:4
Doba přípravy:1hod + 90min
Bílkoviny:170 g
Sacharidy:23 g
Tuky:101 g

Podobné recepty: