Kuskus s rajčatovými fazolemi

250 g celozrnný kuskus, 250 g červené fazole, 250 g rajčat, 100 g lučiny, 100 g strouhaného sýra, sekané bylinky, směs koření Vegeta

Fazole necháme přes noc nabobtnat ve vodě, uvaříme do měkka, ke konci osolíme a slijeme. Rajčata nakrájíme na kousky, i se šťávou dáme do hrnce a vaříme. Větší kousky promačkáme vidličkou, osolíme, okořeníme a přidáme fazole. Vaříme chvíli, dokud rajčata nevytvoří hustší hmotu. Mezitím si připravíme kuskus, do kterého jsme přidali vybranou ochucující směs Vegeta, a do hotového zamícháme lučinu. Na kuskus rozprostřeme fazole s omáčkou a posypeme strouhaným sýrem. Zdobíme sekanými bylinkami.

Porce:4
Doba přípravy:45 minut
Bílkoviny:101 g
Sacharidy:345 g
Tuky:

Podobné recepty: