Kynutý bramborák plněný masem

500 g syrových jemně nastrouhaných brambor, 500 g vařených jemně nastrouhaných brambor, 120 g polohrubé celozrnné mouky, 2 vejce, 200 ml mléka, 50 g droždí, sůl, majoránka, 3 stroužky utřeného česneku, špetka cukru, olivový olej na osmažení Náplň: 300g mletého masa, 2 cibule jemně nakrájené, 3 lžíce mraženého hrášku, 3 lžíce ostrého kečupu, sůl, pepř, 2 lžíce oleje

Z droždí, mléka, špetky cukru uděláme kvásek. Ten vlijeme ke směsi brambor ochucených solí, česnekem a majoránkou.Přimícháme vejce a mouku. Těsto necháme asi 30 minut kynout. Na rozpáleném oleji usmažíme placky, které naplníme masovou směsí a přehneme. Masová náplň: Cibuli osmahneme na oleji, přidáme maso a restujeme.Dochutíme solí, pepřem a vmícháme hrášek a kečup. Krátce podusíme a naplníme směsí usmažené bramboráky.

Porce:6
Doba přípravy:60 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:

Podobné recepty: