Nadívaní pstruzi

4 pstruzi, sůl, šťáva z ½ citrónu, 1 citrón nakrájený na plátky, 1 cibule nakrájená na kolečka, 1 rajče nakrájené na plátky, pepř, tymián, petrželka, 40 g rostlinného tuku, 4 větší plátky slaniny

Pstruhy osolíme, zalijeme šťávou z citrónu a necháme ½ hodiny odležet. Pstruhy osušíme a naplníme kolečky cibule, citrónu, rajčat, snítkami petrželky, tymiánu a do každého dáme plátek tuku. Každého pstruha obtočíme plátkem slaniny, položíme na ni kolečko citrónu a sepneme párátkem. Ryby položíme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě 20 – 30 minut.

Porce:4
Doba přípravy:65 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:

Podobné recepty: