Pangasius s jogurtem a sýrem

600 g pangasia, 250 g brambor, 50 ml zakysané smetany, 3 vejce, 200 g tvrdého nebo plátkového sýra, 200 g jogurtu bílého, koření na ryby, kmín, sůl, olivový olej

Do pekáčku nalijeme trošku oleje a promastíme ho, na dno dáme oloupané na kousky nakrájené brambory (polovinu množství), osolíme je a posypeme kmínem. Rybu si nasolíme a posypeme kořením na ryby a dáme jí na brambory a celou potřeme jogurtem. Poklademe druhou polovinou brambor, které zase posolíme a okmínujeme. Pak do smetany rozmícháme vajíčka, zalijeme pekáček a dáme péct do vyhřáté trouby. Ke konci pečení dáme na brambory nakrájený tvrdý sýr, nebo plátky a chvíli ještě dopečeme, než se roztaví.

Porce:4
Doba přípravy:30 minut
Bílkoviny:129 g
Sacharidy:59 g
Tuky: