Pečení pstruzi

2 pstruzi sůl muškátový oříšek 2 lžíce hladké mouky olivový olej hlávkový salát 3 rajčata balsamikový ocet pepř svazek petrželky citron

Pstruhy důkladně omyjeme, osolíme, ochutíme muškátovým oříškem a obalíme v mouce. Na olivovém oleji ryby při mírné teplotě přibližně 5 minut po každé straně opečeme. Petrželku opereme, osušíme, nakrájíme a 1-2 minuty před koncem pečení přidáme k rybám. Salát pečlivě očistíme, opereme a roztrháme na malé kousky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na kousky. Smícháme dohromady vinný ocet, sůl, pepř a všleháme olej. Do zálivky dáme rajčata, salát a promícháme.

Porce:4
Doba přípravy:20 minut
Bílkoviny:15 g
Sacharidy:4 g
Tuky:

Podobné recepty: