Rizoto s krevetami

200g mražených krevet 400g sterilovaných krájených rajčat 500g paprikových klobás 250g předvařené rýže 2 papriky 1 cibule 2 stroužky česneku 1 lžíce olivového oleje sůl, pepř

Z papriky vyřízneme semeníky, nakrájíme na nudličky. Necháme si rozmrazit krevety. Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky, oloupeme česnek a nasekáme najemno. Klobásy nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozpálíme olej a cibuli s česnekem v něm orestujeme. Přidáme klobásu a orestujeme, pomalu přisypeme předvařenou rýži. Přidáme rajčata a 500 ml vřící vody. Opláchneme krevety a přidáme k rýži, vaříme 5 minut. Rizoto osolíme a opepříme.

Porce:4
Doba přípravy:35 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:

Podobné recepty: