Rizoto zeleninové

350g rýže 200g zelených fazolek 200g hrášku 200g velkých fazolí 400g bílého jogurtu 4 cibule 50g másla 1 litr zeleninového vývaru 1 svazek kopru 2 stroužky česneku 2 lžíce mléka sůl, pepř

Najemno nakrájíme cibule, v hrnci rozehřejeme máslo a dozlatova je osmahneme. Přidáme rýži a za stálého míchání ji zesklovatíme. Přidáme fazole a špetku karí, přilijeme vývar a necháme přejít varem. Nakrájíme si na malé kousky zelené fazolky, kopr posekáme najemno. Hrášek, kopr a fazolky, přidáme do hrnce s vývarem, vaříme pět minut. Dresing: Oloupaný česnek najemno nasekáme, smícháme s jogurtem a mlékem, osolíme a opepříme. Hotové rizoto dáme na talíř, přelijeme dresingem a posypeme pepřem.

Porce:4
Doba přípravy:30 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:

Podobné recepty: