Rybí boršč

500 g rybího masa, 1 šálek sterilované červené řepy, 0,5 hlávky zelí, 4 rajčata, 1 mrkev, 1 petržel, 1 ks cibule, 4 lžíce zakysané smetany, celý pepř, olej, bobkový list, ocet, cukr, sůl

Rybí maso a vnitřnosti uvaříme ve vodě. Zvlášť v hrnci osmahneme na oleji cibuli, přidáme mrkev s petrželí a rajčata nakrájená na kousky a vše podusíme pod poklicí. Podle potřeby podléváme vývarem z ryb. Asi po 15 minutách přidáme nakrájené zelí a zase dusíme. Jak je zelí měkké, přidáme sterilovanou řepu, osolíme a dolejeme vývarem z ryb. Krátce povaříme, vložíme obrané a pokrájené maso z ryb a ochutíme octem a cukrem. Při podávání vložíme do každého talíře lžíci kysané smetany.

Porce:4
Doba přípravy:40 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:

Podobné recepty: