Ryby v listovém obalu

4 porce bílé tresky, citrónová šťáva, sůl, pepř, 200 g čerstvých špenátových listů, 400 g listového těsta, 4 lžíce jemné strouhanky, 100 g nastrouhané goudy,1 vejce, sezamová a dýňová semínka, 1 lžička himalájské soli

Tresku pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a vaříme v páře 10 minut. Špenát spaříme vroucí vodou, necháme okapat a vysušíme. Těsto vyválíme na tenký plát. Posypeme ho strouhankou, rozložíme špenát, posypeme sýrem a vložíme porce ryby, které zakryjeme těstem. Vykrojíme do tvaru ryby. Odřezky složíme na sebe a vykrájíme kolečka. Těsto ve tvaru ryby potřeme vajíčkem, ozdobíme kolečky, potřeme je také vajíčkem, posypeme semínky a solí a pečeme v předehřáté troubě dozlatova.

Porce:4
Doba přípravy:60 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky: