Sekaná plněná sýrovou kapsou

400 g mletého masa, 1 vejce, 1 celozrnná žemle, 100 g plátkového sýra, 100 g šunky, 100 g žampionů, mléko, sůl , pepř, olivový olej

Mleté maso smíchané s vejcem, solí, pepřem a žemlí namočenou v mléce rozprostřeme na olejem potřený alobal. Na maso poklademe plátky sýra, na ně plátky šunky a na másle podušené plátky žampionů. Dle chuti osolíme a opepříme. Sekanou pomocí alobalu zabalíme, na koncích upevníme a vložíme do pekáčku. Mírně podlitou pečeme asi 20 minut. Poté alobal odstraníme a sekanou dopékáme než zčervená.

Porce:4
Doba přípravy:40 minut
Bílkoviny:116 g
Sacharidy:3 g
Tuky:

Podobné recepty: