Svíčkové závitky s bazalkou

600 g hovězí svíčkové, 200 g celeru najemno nastrouhaného, 100 g anglické slaniny nakrájené na kostičky, 2 žloutky, 2 cibule nadrobno nakrájené, bazalka, meduňka, 200 g bílého jogurtu

K nasekané bazalce a meduňce přidáme žloutky a celer a promícháme.Slaninu opečeme, vyjmeme z tuku a přimícháme ke směsi. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a pokryjeme směsí. Plátky zavineme a prudce opečeme na tuku ze slaniny. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a dusíme asi 60 minut. Šťávu slijeme, přidáme bílý jogurt, povaříme. Podáváme s bramborovou kaší.

Porce:4
Doba přípravy:80 minut
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:

Podobné recepty: