Toastový chléb

4 vejce 250 g netučného tvarohu 4 lžíce žitných klíčků 250 g dýňových semen 1/2 lžičky prášku do pečiva sůl 2 lžíce mletých lněných semínek 2 lžíce sójového šrotu

Promícháme tvaroh, vejce a klíčky. Najemno nameleme slunečnicová semena a smícháme s práškem do pečiva, pak se solí a lněnými semínky přimícháme do hmoty. Chlebíčkovou formu lehce pomastíme a vysypeme trochou sójového šrotu, zbytek šrotu pak vmícháme do těsta. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 45 až 50 minut. Poté necháme ve formě vychladnout. Tento chléb lze také dobře toastovat.

Porce:10
Doba přípravy:60 minut
Bílkoviny:7 g
Sacharidy:5 g
Tuky:

Podobné recepty: