Složení potravin - Výrobky z ovoce a zeleniny

VÝROBKY Z OVOCE A ZELENINY
Potravina Energie (Kj) Sacharidy (g) Tuky (g) Bílkoviny (g) Vláknina (g)
Kečup 440 25 0,4 1,8 -
Rajský protlak 431 23,3 0,5 2,4 -
Kukuřice konzervovaná 495 23 1,5 3 -
Džem jahodový 1020 57,7 0,3 0,5 -
Džem borůvkový dia 410 23 0,1 0,5 -
Švestková povidla 984 59,3 0,4 1,4 -
Přesnídávka jablečná 360 22 0,1 0,3 -
Červená řepa 138 7,8 0,3 0,9 -
Mandarinkový kompot 264 16,7 0,1 0,4 -
Švestkový kompot 336 20,4 0,1 0,4 -
Okurky sterilované 124 7 0,1 1 -
Zelí bílé sterilované 125 5,8 0,2 1,1 -
Zmrazený špenát 100 3,3 0,3 2,1 -


Škola zdravého vaření